Om os
Løbeklubben Fortius er løbeklubben for dig, der ønsker at komme i bedre form i en god og hyggelig atmosfære. Vi løber sammen, fordi det er en hyggelig og effektiv måde at træne på.

Klubben udspringer af det københavnske studentermiljø, og de fleste af medlemmerne aldersmæssigt er fra midten af tyverne til midten af fyrrerne.

Du er altid velkommen til at træne med et par gange inden du melder dig ind i Fortius. Det er en god idé at gøre en af fartholderne opmærksom på, at det er første gang, du træner med. Så kan de sørge for, at du kommer med det rigtige hold.

Vores træning
Træningen foregår hver mandag og onsdag kl. 17.30. Vi mødes i Idrætshuset ved Østerbro Stadion (Gunnar Nu Hansens Plads 7). Når du kommer ind i Idrætshuset finder du Fortius til venstre.

Det udover træningen
I Fortius er det sociale aspekt mindst lige så vigtigt som løbetræningen.

Derfor arrangerer vi regelmæssigt forskellige sociale aktiviteter ud over løbetræningen, hvor vi mødes på tværs af de faste løbehold. Arrangementerne er samtidig en god mulighed for at møde sine løbekammerater i andre sammenhænge.

Af arrangementer kan nævnes: Sæsonstartsfesten, der er med til at ryste holdene og klubben godt sammen – Fællespisning på tværs af holdene efter træning – Juleløbet, hvor alle kan vinde, med efterfølgende julefrokost – Forårsfesten, hvor vinterens og forårets fremskridt fejres – Hytteturen, hvor vi tager af sted en hel weekend for at løbe, hygge, spise og holde fest – Foredrag om kost, træning og skadesforebyggelse.

Én af drivkræfterne bag udviklingen i klubben er bestyrelsen, som består af frivillige eksisterende medlemmer, som ønsker at gøre en forskel i klubben. Gennemførelsen af træningen, og sociale arrangementer, forudsætter medlemmernes frivillige arbejde igennem året. Bestyrelsen opfordrer derfor klubbens medlemmer til bidrage med deres tid og kompetencer i bestyrelsen eller som medarrangør af et socialt arrangement.

Mere information?
Se dig omkring på hjemmesiden og få en generel introduktion til klubben og træningen.

Vi er rigtigt glade for likes på vores fanside.

Information omkring vores sociale aktiviteter, samt tilmelding, foregår primært via klubbens Facebook-gruppe som er åben for alle.

Du er også velkommen til at kontakte os her.