Om os
Løbeklubben Fortius er løbeklubben for dig, der ønsker at komme i bedre form i en god og hyggelig atmosfære. Vi løber sammen, fordi det er en hyggelig og effektiv måde at træne på.

Klubben udspringer af det københavnske studentermiljø, og de fleste af medlemmerne aldersmæssigt er fra midten af tyverne til midten af fyrrerne.

Du er altid velkommen til at træne med et par gange inden du melder dig ind i Fortius. Det er en god idé at gøre en af fartholderne opmærksom på, at det er første gang, du træner med. Så kan de sørge for, at du kommer med det rigtige hold.

Vores træning
Træningen foregår hver mandag og onsdag kl. 17.30. Vi mødes i Idrætshuset ved Østerbro Stadion (Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø.) Når du kommer ind i Idrætshuset finder du Fortius til venstre.

Læs mere om vores træning hér

Alt det udover træningen
I Fortius er det sociale aspekt mindst lige så vigtigt som løbetræningen.

Derfor arrangerer vi regelmæssigt forskellige sociale aktiviteter ud over løbetræningen, hvor vi mødes på tværs af de faste løbehold. Arrangementerne er samtidig en god mulighed for at møde sine løbekammerater i andre sammenhænge.

Af arrangementer kan nævnes: Sæsonstartsfesten, der er med til at ryste holdene og klubben godt sammen – Fællespisning på tværs af holdene efter træning – Juleløbet, hvor alle kan vinde, med efterfølgende julefrokost – Forårsfesten, hvor vinterens og forårets fremskridt fejres – Hytteturen, hvor vi tager af sted en hel weekend for at løbe, hygge, spise og holde fest – Foredrag om kost, træning og skadesforebyggelse.

Vi elsker likes og selskab på Facebook
Vi er rigtigt glade for likes på vores fanside.

Information omkring vores sociale aktiviteter, samt tilmelding, foregår primært via klubbens Facebook-gruppe som er åben for alle.

Du er også velkommen til at kontakte os hér.

Frivillige i klubben
Alle trænere i klubben, er frivillige, og samtidig aktive medlemmer.

Bestyrelsen, i Fortius, består af aktive medlemmer som alle har et ønske om at sikre klubben forbliver attraktiv for nuværende medlemmer og samtidig tiltrække nye medlemmer.

Bestyrelsen, og suppleanter, i Fortius 2019.
Fra venstre: Viggo (bestyrelsesmedlem), Henrik (suppleant), Lone (formand), Peter (bestyrelsesmedlem), Jonas (kasserer), Mads (næstformand) og Signe (suppleant)

Gennemførelsen af træningen, og sociale arrangementer, forudsætter medlemmernes frivillige arbejde igennem året. Bestyrelsen opfordrer derfor klubbens medlemmer til bidrage med deres tid og kompetencer i bestyrelsen eller som medarrangør af sociale aktiviteter.